Campionate externe

"Deci Hagi a fost cineva!" Reactia Regelui, dupa ce a aflat ca intra in Hall of Fame, alaturi de Pele, Maradona sau Zidane

La 50 de ani, Gica Hagi primeste cel mai frumos cadou posibil: un loc in Hall of Fame-ul fotbalului mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 10:28
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 13:01

Luni, Hagi merge la Monaco pentru a fi premiat de Printul Albert si pentru a-si lasa amprenta din nou in Principat, de aceasta data la propriu.

Hagi va intra in Hall of Fame-ul fotbalului, alaturi de cele mai mari nume din istorie, de la Pele si Maradona si pana la Zidane, Ronaldo, Romario sau Beckenbauer.

Hagi merge in Principat sa-si imprime talpa piciorului pe "Promenata Campionilor", moment extrem de fericit pentru Regele fotbalului din Romania.

"E un sentiment de implinire. Va spun sincer ca sunt atat de bucuros si simt o atat de mare satisfactie incat parca nu-mi mai doresc nimic. Ma simt implinit ca iata, la 50 de ani, vine o astfel de imensa distinctie.

Simt o mare incununare a ceea ce am facut in fotbal. Deci Hagi a fost cineva. Cred ca eisngurul lucru care imi lipsea dupa toata cariera pe care am avut-o. Sa intri intr-un astfel de loc mi se pare fantastic. Repet, ma simt implinit", a declarat Hagi in Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies