Danemarca, la picioarele romanului Florescu

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Iulie 2008, 10:29
Danemarca, la picioarele romanului Florescu
Fost coleg cu Razvan Cocis si international de tineret, George Florescu are Danemarca la picioare. Florescu este capitanul lui FC Midtiyallan si, dupa patru luni la nordici, fanii i-au facut deja si un fan-club.

George Florescu a trecut in cariera lui pe la U Cluj, Sheriff Tiraspol si pe la Torpedo Moscova. In ianuarie 2008 s-a transferat in Danemarca, la FC Midtiyallan, si in numai 4 luni are Danemarca la picioare, este capitanul echipei si are granzii Germaniei pe urmele lui. Florescu a dezvaluit pentru Click faptul ca transferul in Danemarca a fost o rampa de lansare pentru el:

"Am considerat acest transfer ca pe o provocare si o rampa de lansare. Nu regret nici o secunda ca am ales Danemarca, desi lumea nu cunoaste multe despre acest campionat. Ma simt excelent aici, atat din punct de vedere profesional cat si personal", a decclarat fostul coleg al lui Cocis.

"Am fost surprins cand am venit aici de faptul ca toata lumea vorbeste excelent engleza si mi-a fost mai usor sa ma adaptez si sa-i inteleg pe coechipieri si antrenori. Am comunicat foarte bine inca de la inceput, iar acest lucru s-a vazut si in rezultatele noastre. Am iesit vicecampioni, iar eu am fost singurul fotbalist din lot care a jucat in toate meciurile. Dupa nici patru luni de la transfer, m-au facut capitan de echipa. Mi-am castigat respectul in fata colegilor prin seriozitatea de care am dat dovada", a mai declarat George Florescu pentru sursa citata.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies