Da, mama, am fost beata :) Cea mai buna marcatoare din istoria fotbalului a ajuns in centrul unui scandal dupa ce a condus bauta

Da, mama, am fost beata :) Cea mai buna marcatoare din istoria fotbalului a ajuns in centrul unui scandal dupa ce a condus bauta

Abby  s-a retras in 2015, la varsta de 35 de ani, dupa ce a marcat 184 de goluri in 255 de meciuri.

Fosta jucatoare americana de fotbal Abby Wambach si-a asumat întreaga responsabilitate pentru actiunile ei, dupa ce a fost arestata la Portland sub acuzatia de conducere în stare de ebrietate, relateaza Reuters.

Wambach, 35 ani, componenta a echipei SUA care a castigat titlul mondial în 2015, si-a cerut scuze pe Facebook si a promis ca un asemenea incident nu se va repeta.

''Cei care ma cunosc, stiu ca am cerut maxima perfectiune de la mine însumi. M-am dezamagit pe mine însumi si pe ceilalti. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru actiunile mele'', a declarat Wambach, care s-a retras din fotbal în octombrie dupa ce a participat la patru campionate mondiale.

Fosta jucatoare a cinat la locuinta unui prieten si a apoi a fost oprita de un echipaj de politie pentru ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului, înainte de a fi retinuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies