Criza refugiatilor INTRERUPE fotbalul in Europa. Motivul pentru care derby-ul Sloveniei a fost amanat

Slovenia NK Maribor Olimpia Liubliana Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 18:10
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 18:19

NK Maribor - Olimpia Ljubliana, derby-ul fotbalului sloven, a fost amanat. Desi programat in acest weekend, meciul nu se va putea desfasura, motivul fiind unul cu totul iesit din comun: in capitala sunt prea putini politisti, majoritatea angajatilor Ministerului de Interne fiind detasati la granita cu Croatia.

Derby-ul dintre Olimpia Ljubliana si NK Maribor era programat pentru aceasta seara, insa nu se va mai disputa dintr-un motiv cu totul iesit din comun. Partida, care ar fi trebuit sa se dispute de la ora 21:00, va fi reprogramata la o data inca necunoscuta.

Autoritatile slovene au anuntat ca partida nu se poate juca pentru ca in capitala (Ljubliana) nu exista indeajuns de multi politisti care sa asigure ordinea publica.

Motivul pentru care capitala Sloveniei a fost "parasita" este dat de valul de migranti sosit din Orient. Slovenia a detasat la granita cu Croatia un numar considerabil de politisti, care au sarcina sa asigure linistea si ordinea in taberele improvizate.

La meciul dintre Olimpia si Maribor ar fi trebuit detasati circa 150 de politisti, dar Ministerul de Interne a anuntat ca nu are resursele necesare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!