Barcelona Primera Division Sergi Roberto Spania Campionate externe

Contract pe 5 ani si clauza de 40 de milioane de euro! Barca si-a mai asigurat un pusti MINUNE: "E un vis devenit realitate"

Barca si-a asigurat pana in 2019 serviciile unui pusti "minune" si i-a fixat acestuia o clauza de reziliere in valoare de 40 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 15:02
Data actualizarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 15:10

Crescut de Academia La Masia si cu peste 100 de meciuri jucate la Barcelona B, tanarul mijlocas Sergi Roberto a facut in acest sezon pasul la echipa mare, chiar daca acesta mai cochetase in trecut cu banca tehnica a primei formatii.

In varsta de 22 de ani, pustiul Sergi Roberto a semnat ieri prelungirea contractului cu Barcelona, clubul catalan oferindu-i o intelegere pana in 2019. Tanarul fotbalist va avea si o clauza de reziliere in valoare de 40 de milioane de euro, cu 10 milioane mai mare decat cea prevazuta in vechiul contract.

"Sunt de 8 ani la Barcelona, iar acest contract este un vis devenit realitate. Voi incerca sa ajut echipa cat de bine voi putea. Antrenorul ne-a spus ca toti (n.r fotbalistii tineri, sositi de la formatia secunda) vom avea ocazia sa aratam ce putem. Sper ca va fi un an bun pentru noi, vreau sa castigam trofee", a spus fotbalistul de 22 de ani.

Roberto a bifat doua aparitii in noul sezon din Primera Division, insa un total de doar 31 de minute, fiind mereu introdus pe final.

Alaturi de Sergi Roberto, Luis Enrique i-a mai luat de la Barca B si pe Sergi Samper, Munir El Haddadi si Sandro Ramirez. Ultimii doi au reusit sa marcheze deja pentru prima echipa, Munir marcand in meciul cu Elche, iar Sandro in cele cu Levante si Villarreal.

Modifică setările cookies