Chinezii CUMPARA fotbalul! PARTIDUL ii ofera lui Ibrahimovic salariu de 3 ori mai mare ca al lui Messi ca sa joace in China

Joi 24 Martie 2016, 08:40

	Chinezii CUMPARA fotbalul! PARTIDUL ii ofera lui Ibrahimovic salariu de 3 ori mai mare ca al lui Messi ca sa joace in China

Zlatan Ibrahimovic devine liber de contract in aceasta vara dupa 4 sezoane petrecute la PSG.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Ibra are 34 de ani, dar nu duce lipsa de oferte. AC Milan si Manchester United il vor pe golgheterul suedez, insa acesta s-a trezit cu o oferta fabuloasa pe masa.

Chiar guvernul Chinei ii propune un salariu de 75 de milioane de euro pe an ca sa joace in campionatul chinez si sa promoveze fotbalul local. Ibra ar castiga de trei ori mai mult decat Messi, detinatorul Balonului de Aur, daca va accepta oferta Partidului chinez. Cotidianul La Repubblica din Italia scrie ca oferta nu este de la un club ci direct de la partidul care conduce China, care a cerut investitii mari in fotbal. Campionatul Chinei a devenit un magnet pentru vedete internationale dupa ce majoritatea echipelor au fost preluate de patroni miliardari, care au investit sume imense.

Ibrahimovic ar deveni de departe cel mai bine platit jucator din lume, daca va accepta oferta. Messi castiga 22 de milioane de euro pe an in prezent la Barcelona. 

Citeste si:

Zlatan Ibrahimovic

BRAT