Liga I, al 14-lea cel mai batran campionat din Europa! Vezi care sunt cea mai tanara si cea mai batrana echipa din TOP 5

Liga I, al 14-lea cel mai batran campionat din Europa! Vezi care sunt cea mai tanara si cea mai batrana echipa din TOP 5

Vezi care sunt mediile de varsta la toate echipele din cele mai tari campionate din Europa.

Campionatul din Italia este cel mai batran din primele 5 campionate din Europa, spune un studiu efectuat recent de CIES Football Observatory.

De altfel, italienii au si cea mai batrana echipa, Atalanta, care are o medie de varsta de 29,12 ani, fiind singura din cele 5 campionate care depaseste cota 29.

In mod surprinzator, campioana Angliei, City, este a doua cea mai batrana echipa, cu o medie de 28,80, adversarele Man United, Liverpool su Arsenal fiind la coada cealalta a clasamentului, avand printre cele mai tinere loturi, cu medii de 25.44, 25.68 si 26.00 ani.

Dintre echipele romanilor, Stuttgartul lui Maxim este cea mai tanara echipa din Germania, cu o medie de 24,87 de ani, fiind intrecuta insa de Valencia, cea mai tanara echipa, cu putin peste 24 de ani, Marseille, Nice si Monaco.

TOPUL CAMPIONATELOR IN FUNCTIE DE ANI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies