Cea mai mare cota din istorie! Ce se intampla daca pariai 2 lei pe faptul ca Leicester castiga titlul si Tara Galilor europeanul

Cea mai mare cota din istorie! Ce se intampla daca pariai 2 lei pe faptul ca Leicester castiga titlul si Tara Galilor europeanul

Toate meciurile din sferturi se vad la ProTV, ora 22:00 / Sambata: Germania - Italia, Duminica: Franta - Islanda

Cine se gandea in urma cu un an ca Leicester o sa castige titlul in Anglia iar Tara Galilor castiga campionatul european? Elevii lui Ranieri au reusit deja minunea, iar nationala lui Bale e la doar 2 meciuri de cea mai mare surpriza din istoria campionatelor europene.

 

Leicester avea 5001 cota inainte de startul sezonului sa ia titlul. De altfel, acestia aveau sanse mari sa retrogradeze, nu sa ia titlul, insa "vulpile" lui Ranieri au batut orice cote si au castigat titlul in fata unor giganti ca Chelsea, United, City, Arsenal sau Liverpool.

 

Nici Tara Galilor nu statea mai bine inainte de startul Euro. Cota pentru castigarea trofeului era de 101, galezii fiind printre cei mai slabi cotati la castigarea trofeului, alaturi de Albania, Romania, Islanda si Irlanda de Nord.

 

Daca cineva ar fi pariat pe Leicester si Tara Galilor, ar fi avut o cota combinata de peste 500.000. La 2 lei pariati, asta ar fi adus un castig de peste 1 milion de lei!

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies