Ce planuri isi facea Ronaldo in timp ce Messi inscria impotriva lui Arsenal: "Vreau ca numele meu sa fie etern! Intr-o buna zi o sa joc in filme"

Ce planuri isi facea Ronaldo in timp ce Messi inscria impotriva lui Arsenal: "Vreau ca numele meu sa fie etern! Intr-o buna zi o sa joc in filme"

Vezi si - VIDEO REZUMATE | Arsenal 0-2 Barcelona: Messi, Neymar si Suarez califica Barcelona in proportie de 95%! Juventus 2-2 Bayern: revenire senzationala in final pentru Juve

Portughezul Cristiano Ronaldo, starul Realului, a declarat ca "mai devreme sau mai tarziu" isi va face debutul intr-un film la Hollywood, insa doreste sa inceapa cu "lucruri mici". 

Intr-un interviu acordat pentru site-ul marcii portugheze de imbracaminte Sacoor Brothers, atacantul lui Real Madrid a recunoscut ca il atrage ideea de a participa la o productie cinematografica la Hollywood.

"De ce nu? Nu este obiectivul meu pentru moment, desi am avut cateva invitatii, insa agenda mea foarte complicata, cu antrenamente, jocuri si competitii, a facut sa fie dificil. Insa nu am inchis usa, este un lucru care imi place", a precizat Ronaldo. 

Portughezul a dezvaluit, totodata, care este marele scop al vietii sale: "Vreau ca numele de Cristiano Ronaldo sa fie etern, iar apoi sa treaca la copii mei. Acesta este obiectivul meu principal". Pentru aceasta, isi doreste sa poata evolua cat mai multi ani de acum inainte. "Ma simt un privilegiat sa fiu la acest nivel", a adaugat el. 

Fotbalistul lusitan a afirmat ca nu doreste sa ramana in fotbal dupa ce va renunta la cariera de jucator, iar actoria pare sa fie una dintre optiunile care il atrag. 

"Cred ca a fi actor este o meserie diferita, una frumoasa, dar si dificila. Sunt insa sigur ca, mai devreme sau mai tarziu, voi juca intr-un film. Nu am nicio indoiala. Voi incepe cu lucruri mici, pentru a castiga experienta, iar apoi vom vedea. Viitorul este luminos", a mai spus CR7. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Summitul Formatului București, B9, găzduit de Iohannis. La discuții participă Biden și Stoltenberg
BRAT
Modifică setările cookies