Campionate externe

CAZ SOCANT in fotbal! ZEUL lui Ronaldo a ajuns in MIZERIE: "A urinat pe un om si s-a dezbracat in fata femeii de serviciu!" Cel mai trist milionar din GALAXIE

Ronaldo a stat in umbra lui pana sa ajunga la Man United. El era omul care l-a inspirat si de la care a furat TOT in primii ani de cariera!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 13:31
Data actualizarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 13:30

Fost la Barcelona, Inter si Chelsea, Ricardo Quaresma a ajuns in mizerie la doar 29 de ani! Joaca putin la Besiktas, iar sefii clubului il acuza de gesturi socante! Quaresma se apara si spune ca n-are nicio vina in scandalul care a scandalizat Turcia!

Portughezul a acceptat o reducere cu 1 milion de euro a contractului sau pentru a continua cu Besiktas, dar sustine ca presedintele si antrenorul vor cu orice pret sa scape de el!

Ahmet Nur Cebi, membru in Consiliul de Administratie de la Besiktas, spune ca Ricardo a urinat pe omul care se ocupa de echipamentele jucatorilor si ca s-a dezbracat in fata unei alte angajate!

"Ii iubesc pe fanii acestui club, dar oamenii din birouri si antrenorul nu ma vor aici! Nu am ce sa fac", s-a aparat Quaresma, aflat in conflict deschis cu presedintele Fikret Orman. Fotbalistul a decis sa-i actioneze in instanta pe cei care i-au stricat imaginea publica si asteapta sa primeasca milioane de euro despagubiri care sa ii completeze veniturile de aproape 3.5 milioane de euro anual!


Modifică setările cookies