"CARNAGIU la Lille!" Englezii si rusii s-au batut din nou! 16 suporteri spitalizati, 36 arestati! FOTO

"CARNAGIU la Lille!" Englezii si rusii s-au batut din nou! 16 suporteri spitalizati, 36 arestati! FOTO

Englezii si rusii s-au ciocnit din nou, de aceasta data dupa infrangerea Rusiei din meciul cu Slovacia! 

"Uram Rusia!", s-au bucurat englezii aseara pe strazile din Lille, dupa victoria Slovaciei cu 2-1 din primul meci al zilei. Rusii nu au ramas datori si i-au atacat pe rivalii lor de la acest turneu european. A iesit din nou dezastru pe strazi. Sunt 16 suporteri spitalizati, in timp ce 36 de huligani au ajuns in arestul politiei din Lille.

Rusii si-au dat intalnire cu englezii pe internet, iar 400 de ultrasi din galeria lui Lokomoviv Moscova s-au prezentat la duelul cu adversarii lor. Politistii din Lille au intervenit cu tunuri de apa si gaze si au reusit sa-i imparstie pe suporterii turbulenti, scrie Daily Mail.

Rusia a fost descalificata cu suspendare deja de la EURO pentru incidentele provocate de suporteri pe stadion la meciul cu Anglia. Rusii au stat cuminti ieri pe stadion la meciul cu Slovacia, dar s-au razbunat imediat ce au iesit pe strazile orasului. UEFA nu poate sa sanctioneze echipa pentru ce se intampla in afara arenelor, iar rusii ameninta ca nu se vor potoli pana la finalul turneului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies