Bucuria unui BLAT reusit? Presedintele echipei l-a pupat pe arbitru pe teren si i-a pus mana pe fund :)) Ce suspendare a primit

Bucuria unui BLAT reusit? Presedintele echipei l-a pupat pe arbitru pe teren si i-a pus mana pe fund :)) Ce suspendare a primit

Marti, 18 aprilie, la ProTV: Real Madrid - Bayern Munchen, returul sferturilor de finala ale UCL  
Rezumatele meciurilor se vad in fiecare seara de UCL la Sport.ro, de la 23:50

Una dintre cele mai bizare faze ale lui 2017 pe un teren de fotbal a fost consemnata in Tunisia, la meciul dintre Club Sportif Sfaxien si Etoile du Sahel, castigat de prima dintre formatii cu 3-2.

Bucuros nevoie-mare ca echipa sa a castigat, presedintele lui Club Sportif Sfaxien, Moncef Khemakhem, l-a pupat pe arbitru si i-a pus mana pe fund.

Fanii rivalilor de la Etoile du Sahel au sarit ca arsi, acuzand un posibil blat.

Federatia Tunisiana a luat si ea atitudine, anuntand ca Moncef Khemakhem va fi suspendat pe viata din orice activitate legata de fotbal. De asemenea, presedintele lui CS Sfaxien a fost amendat cu 12.000 de euro pentru "comportament nesportiv si indecent".

"Am facut-o doar ca sa-l incurajez, pentru ca a fost clar ca a fost depasit de miza partidei", a spus Moncef Khemakhem, in apararea sa.

In Play Off-ul din Tunisia, lider este Esperance Tunis,c u 11 puncte dupa 5 meciuri. Etoile du Sahel are 10 puncte, iar CS Sfaxien doar 4, dar si un meci mai putin.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies