"Bartomeu se duce la inchisoare". Unul dintre candidatii la sefia Barcei anunta un verdict soc in cazul fostului sef si lanseaza acuzatii grave si la adresa lui Laporta

"Bartomeu se duce la inchisoare". Unul dintre candidatii la sefia Barcei anunta un verdict soc in cazul fostului sef si lanseaza acuzatii grave si la adresa lui Laporta

Barcelona traieste un paradox in aceasta vara. Campioana Europei si a Spaniei a avut in teren o echipa extrem de unita, Messi, Neymar si Suarez dand dovada de un altruism iesit din comun. Pe de alta parte, nu acelasi lucru s-a intamplat insa si la nivelul conducerii, acolo unde scandalurile se tin lant.

In birourile sefilor de la Barca nu mai e linista de multa vreme! Mai exact de la izbucnirea scandalului legat de transferul lui Neymar, care a dus la deschiderea unei anchete impotriva lui Sandro Rosell, cel care si-a dat chiar demisia din functia de presedinte, si a succesorului sau, Josep Maria Bartomeu.

Consiliul de administratie al Barcelonei s-a impartit in doua, iar taberele s-au razboit in ultimele luni. Daca o tabara a luptat pentru continuitatea regimului Bartomeu, o alta a cerut insistent plecarea acestuia si a tuturor oamenilor sai.

Lucrurile se pot rezolva in cele din urma, iar in birouri poate fi din nou liniste, insa doar dupa ce un nou presedinte va fi instalat. La Barcelona se vor organiza noi alegeri pe data de 18 iulie si cei mai importanti candidati sunt Joan Laporta, care a mai ocupat functia de presedinte, dar si Jordi Majo.

Pana atunci, atacurile continua insa. Cel care a lansat o noua "mitraliera" este Jordi Majo, candidat care l-a acuzat pe fostul sef Bartomeu ca a condus o politica bazata pe ura si a distrus relatiile dintre membrii conducerii. De asemenea, acesta l-a criticat si pe Laporta, cel care si-ar fi trimis "spionii" sa provoace tensiuni in Consiliul de Administratie.

Majo a mai spus ca Bartomeu are sanse foarte mari sa ajunga in spatele gratiilor, la fel ca Sandro Rosell.

"Cei care au ocupat pana acum functia de presedinte au distrus clubul prin modul lor de a conduce. Au provocat scandaluri si au distrus iremediabil relatiile dintre unii membri. S-au certat intre ei, dar tot ce au facut s-a rasfrant asupra imaginii clubului.

Rosell si Bartomeu au ajuns inculpati, iar Laporta nu e decat unul care si-a trimis spionii sa distruga atmosfera. Au lucrat impotriva clubului, iar razboiul nu se va termina daca domniile lor vor continua", a spus Majo.

In final, candidatul la sefia clubului a spus: "Trebuie sa fim constienti ca Bartomeu va merge la inchisoare. Nu e un scenariu pe care trebuie sa-l lasam deoparte".

Citeste si:Barcelona
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies