Barcelona, in stare de soc! Presedintele care a adus 27 de trofee a ajuns la inchisoare alaturi de fiul sau! Anuntul facut

Barcelona, in stare de soc! Presedintele care a adus 27 de trofee a ajuns la inchisoare alaturi de fiul sau! Anuntul facut

Josep Lluis Nunez, fostul presedinte al Barcelonei din perioada 1978 - 2000, a fost condamnat la inchisoare cu executare, intr-un dosar de coruptie si evaziune fiscala!

Josep Lluis Nunez, fostul presedinte al Barcelonei, si fiul sau Navarro au fost condamnati de o instanta din Spania si incarcerati la penitenciarul Quatre Camins, dupa un dosar in care capetele de acuzare au fost evaziunea fiscala si coruptia.

Nunez, conducator al Barcelonei intre 1978 si 2000, unul dintre oamenii care a contribuit decisiv la crearea clubului care a ajuns sa domine fotbalul european si mondial, a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare pentru ca a incercat sa mituiasca mai multi inspectori fiscali si sa se sustraga de la achitarea unor taxe.

Fostul presedinte al barcelonei, cel in onoarea caruia clubul si-a denumit si muzeul oficial, a fost condamnat intr-un dosar in care au aparut mai multe nume, printre care si cel al fiului sau. Acestia, proprietari ai unei firme de constructii, au incercat sa ofere mita unor angajati ai statului.

Curtea de Apel din Barcelona a respins si ultima incercare a lui Nunez de a scapa de inchisoare, astfel ca acesta, la 81 de ani, a fost trimis in spatele gratiilor.

In prima instanta, fostul sef al Barcelonei, a luat o pedeapsa de sase ani, dar pana la urma s-a ales cu o condamnare de doar 2 ani si doua luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies