Campionate externe

Balotelli si-a lasat in Italia si logodnica! I-a dat papucii si a cucerit o alta femeie! Ce scriu cei de la Bild

Nu e de nicio 2 saptamani la Liverpool si Balotelli a fost implicat in primul scandal!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 18:04
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 18:08

Nemtii de la Bild scriu astazi ca Mario Balotelli s-a despartit in aceasta saptamana de logodnica sa, Fanny Negeusha. Se pare ca aceasta l-a acuzat pe noul atacant al lui Liverpool ca a inselat-o. Jurnalistii nemti dezvaluie ca femeia in cauza este o vedeta Playboy, Carla Howe.

Balotelli era impreuna cu Fanny de 1 an si jumatate si a cerut-o in casatorie in luna iunie, spunand ca momentul in care aceasta i-a spus 'DA' a fost cel mai important moment din viata lui.

Carla Howe, cea care a fost in trecut iubita lui Snoop Dogg si este cea considerata responsabila pentru sfarsitul mariajului lui Patrice Evra, jucatorul lui Juventus, si-a rugat o prietena sa-i transmita un mesaj lui Balotelli in numele ei, sms dezvaluit de Bild: "Barbati din intreaga lume sunt interesati de Carla. Mario este cel care insa ii place. I-ar placea sa mearga la o intalnire cu el - dar numai daca se comporta frumos. Vrea sa va intalniti data viitoare cand Carla este in Anglia" a spus prietena Carlei, citata de Bild.

Carlo Howe si sora ei geamana, Melissa, au fost curtate si de catre noul jucator al lui Manchester United, Luke Shaw

Modifică setările cookies