Campionate externe

Aroganta uriasa pentru seici: "50.000.000? Ce sa facem cu maruntisul ala?" Cel mai nebun patron de club din lume a refuzat o avere pentru un atacant GENIAL:

A fost la un pas sa faca transferul iernii in lume, dar a refuzat o oferta fabuloasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2012, 15:35
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2012, 15:34

Aurelio De Laurentis, cel mai excentric patron de club din lume, asa cum mai este cunoscut boss-ul lui Napoli, a dezvaluit in presa italiana ca a refuzat o oferta uriasa pentru cel mai bun jucator al sau, Edinson Cavani.

Cu 13 reusite in turul campionatului si cu un sezon 2011/2012 fabulos, Cavani a aparut pe radarul seicilor de la City, PSG, dar si a miliardarului rus Abramovich, insa seful lui Napoli nici nu vrea sa auda.

"Cavani este un razboinic care intruchipeaza tot ceea ce e mai bun din spiritul lui Napoli si al suporterilor sai. Cum as fi putut sa il las sa plece pentru 55 de milioane de euro? Cavani este simbolul renasterii noastre; daca l-am pastrat aici nu este din cauza banilor, ci din dragoste pentru club", a spus acesta.

Varful uruguayan in varsta de 25 de ani este considerat cel mai important jucator al celor de la Napoli si principalul artizan al performantelor obtinute in ultimii doi ani.


Modifică setările cookies