Anzhi incepe ASALTUL la jucatorul pe care se bat Man United si Man City! Cum il pot lua in cateva zile pe cel care trebuia sa fie Balonul de Aur in 2010:

Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2012, 13:35
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2012, 13:33

Jucatorul care ar fi trebuit sa castige Balonul de Aur in 2010, primul an in care s-a schimbat formatul, ar putea ajunge la Anzhi!

Wesley Sneijder este dorit de cei de la Anzhi! In Rusia perioada de transferuri mai dureaza pana pe 24 Februarie iar acestia vor sa faca un transfer mare! Ultima tinta este olandezul dorit si de Man United si Man City!

Italienii de la Sport Mediaset dezvaluie ca Inter cere minim 25 de milioane de euro pentru Sneijder care ar putea castiga un munte de bani in Rusia - acestia au incercat sa-l ademeneasca si pe Daniele De Rossi de la Roma cu un salariu de 10milioane de euro iar italienii cred ca oferta e mai mare pentru Sneijer.

Olandezul lui Inter ar fi fost Balonul de Aur in 2010 daca nu se schimba formatul - conform voturilor media, Sneijder era primul! Cum insa la voturile celor din media au fost adaugate cele ale capitanilor de nationale si ale selectionelilor, Sneijder a iesit si din top 3! Sneijder ar fi strans 320 de puncte, peste Iniesta(313) iar Xavi si Messi se luptau pentru locul 3!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!