Antrenorul lui Basel DESCONSIDERA Steaua! Presa din Belgia noteaza: "O putem elimina pe Steaua"

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 18:22

	Antrenorul lui Basel DESCONSIDERA Steaua! Presa din Belgia noteaza: "O putem elimina pe Steaua"

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua este foarte fericita in Grupa E, acolo unde va juca cu Schalke, Chelsea si Basel. Murat Yakin, antrenorul lui Basel, spune ca este si el fericit de grupa si abia asteapta meciurile cu Steaua.

„Chelsea si Schalke sunt doi adversari atractivi. Am sperat ca vom primi din prima urna un adversar britanic, iar din a doua unul german. Duelul cu Steaua este o provocare sportiva deosebita, pe care o astept cu nerabdare. Luam lucrurile asa cum vin si speram la locul doi. Nu cred ca este un obiectiv imposibil"
, a declarat Murat Yakin.

Steaua, singura sansa
"Din urna a 4-a puteau veni adversari puternici precum Napoli sau Real Sociedad. Steaua este o echipa pe care Basel poate si trebuie sa o lase in urma ei daca vrea sa ierneze in Europa. Cele doua echipe s-au intalnit anul acesta intr-o partida amicala, disputata in ianurie si incheiata cu scorul de 1-1. Steaua, care a fost campioana Europei in 1986, se bazeaza spre deosebire de alte echipe din estul Europei, aproape doar pe jucatori autohtoni. Obiectivul minim pentru Basel este clasarea pe locul trei", scrie Brazoline.ch.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT