"Am 8 copii cu 7 sotii. Ba nu, 7. Stai, 6!" Marturiile lui Roberto Carlos: Cum i-a iesit GOLUL VIETII si de ce "ucigasul" Romaniei e cel mai nebun om din fotbal

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 09:17

	"Am 8 copii cu 7 sotii. Ba nu, 7. Stai, 6!" Marturiile lui Roberto Carlos: Cum i-a iesit GOLUL VIETII si de ce "ucigasul" Romaniei e cel mai nebun om din fotbal

Intr-un interviu acordat in Gazzetta dello Sport, Roberto Carlos a vorbit despre femei, despre masini, Dumnezeu despre italnirea cu prietenul sau de-o viata, Seedorf si despre golul care a rescris cartile de fizica, de la Mondialul din 1998.

In prezent antrenor la Sivasspor, in Turcia, Roberto Carlos le-a vazut si le-a trait pe toate. A jucat in Brazilia, a jucat in Italia, a fost in Spania in prima era galactica a Realului, in Rusia, dar si in Turcia, atat ca jucator, cat si ca antrenor.
 
Femeile au fost mereu un episod frumos si furtunos in viata lui Roberto Carlos. In prezent, a uitat cate sotii a avut.
 
"Am 8 copii cu sase sotii. Sau 7. Stai ca nu imi aduc aminte. Era una din Mexic, una din Ungaria, apoi cele din Brazilia. Deci patru plus doua, sase!", spune Roberto Carlos, fara sa se jeneze de situatie.
 
In 1996, Roberto Carlos juca la Interul antrenat de Hodgson. Relatia, ca si cu femeile din viata sa, nu a durat mult, iar dupa un an a plecat. "El voia sa joc aripa, eu voiam inchizator. Nu a fost vina mea ca am stat un singur an."
 
"INTR-O ZI, IN MADRID, O FEMEIE A VENIT LA MINE SI MI-A ZIS "RONALDO, SEMNEAZA-MI UN AUTOGRAF...""


 
Pentru Roberto Carlos, cariera a fost - cum se spune in Romania - "cu de toate". A fost iubit de milioane de fani, a fost apreciat si de adversari si a fost simpatizat de colegii cu care si-a pierdut noptile, dar si anii.
 
"Totti este cel mai puternic jucator pe care l-am vazut in Italia. Dar si Zidane si Ronaldo. Apropo de Ronaldo, intr-o zi ieseam dintr-un restaurant din Madrid, cand o femeie a venit la mine si mi-a spus "Ronaldo, Ronaldo, semneaza-mi un autograf." Am spus, bine, da-mi hartia, si i-am scris "cu multa afectiune, RO-NAL-DO. Abia apoi a realizat ca nu sunt el si s-a dus la politie sa depuna plangere. A trebuit sa le explic ca glumeam..."
 
Madridul a fost pentru Roberto Carlos cea mai frumoasa perioada a carierei. Acolo a cunoscut gloria totala in fotbal, dar acolo s-a intalnit si cu cel mai nebun fotbalist pe care l-a vazut vreodata, Gravesen, un jucator pe care Romania nu si-l aminteste cu simpatie, dupa ce a marcat de la jumatatea terenului in poarta nationalei noastre.
 
"Gravesen este cel mai nebun fotbalist pe care l-am vazut vreodata. A trait intr-un ritm extrem de accelerat, era amuzant in teren. Era absurd si mereu ma amuza. Un om bun, sa stii."
 
Totusi, unul dintre cei mai apropiati jucatori din viata lui Roberto Carlos a fost Seedorf. "Mereu a fost un lider in echipa. Incerca mereu sa isi invete colegii. Am trait in aceeasi casa cu el pentru un an si jumatate. Statea cate trei ore in baie sa-si dea cu o crema ciudata in par. Insuportabil."
 
"AM INCERCAT DE 1000 DE ORI SA REPET ACEL GOL SI NU MI-A IESIT"


 
Roberto Carlos a fost mereu omul exceselor. Are un Bugatti Veyron pe care il conduce numai in Madrid, pentru ca acolo nu sunt camere sa-l urmareasca atunci cand depaseste viteza legala. A pilotat un elicopter primit prin contract... pe care l-a vandut de frica oamenilor credinciosi din Brazilia. Si a marcat un gol care a fortat limitele fizice. Va amintiti de efectul care a intrat in cartile de istorie.
 
 
"Niciodata nu am inteles cum mi-a iesit golul ala. Stiu ca aveam ghete care ma strangeau si cred ca asta m-a ajutat. Mingea era foarte usoara. Si asta m-a ajutat. Am lovit mingea cu trei degete de la picior. Am mai incercat asta de inca o mie de ori si niciodata nu mi-a mai iesit.", a povestit acesta in Gazzetta dello Sport, care si-a amintit si de finala de cosmar cu Franta.
 
"Am fost primul care l-a vazut pe Ronaldo in criza. Pentru mine era o criza de epilepsie. M-am temut, tremuram, a fost greu. El a avut caracterul sa joace, el era un ZEU si trebuia sa fie pe teren.", a mai povestit acesta.
Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies