Adevaratul motiv pentru care Neymar a plecat de la Barcelona! Tatal jucatorului a facut dezvaluirea: "N-a vrut sa-i faca asta lui Messi!"

Adevaratul motiv pentru care Neymar a plecat de la Barcelona! Tatal jucatorului a facut dezvaluirea: "N-a vrut sa-i faca asta lui Messi!"

Neymar a devenit cel mai scump jucator din toate timpurile.

222 de milioane de euro a platit Paris Saint-Germain pentru transferul lui Neymar Jr iar fanii celor de la FC Barcelona l-au acuzat pe jucator ca s-a gandit doar la bani cand a facut aceasta mutare. Neymar a dezmintit acest lucru, spunand insa ca a dorit o noua provocare.

Tatal jucatorul a oferit insa adevarata explicatie: Neymar n-a vrut sa provoace statutul lui Lionel Messi la Barcelona! Neymar Sr a vorbit cu cei de la COPE: "Imaginati-va un loc unde esti protagonistul clubului, unde esti idolul la echipa si toata lumea vrea sa te transforme intr-un star altfel decat iti doresti tu sa fii.

Messi este starul si mereu va fi. Nu doar datorita iubirii si respectului pe care il are Neymar pentru Leo, este idolul lui. Imaginati-va ca toata lumea spunea ca Neymar va fi inlocuitorul lui Messi, nu voia sa fie inlocuitorul. Messi trebuie lasat in pace, este idolul Barcelonei.

Neymar trebuie sa isi faca propriul drum si sa accepte provocarile pe care le are. Cred ca fiul meu s-a comportat ca un barbat, i-a aratat respect lui Messi si acum trebuie sa o ia pe calea sa. Ar putea sa mearga la orice club si sa fie in lumina reflectoarelor, nu ca ar vrea sa fie el numarul 1. El si-a asumat un risc. Poate PSG sa-i garanteze castigarea Balonului de Aur? Nu. Si este o nebunie ca oamenii cred asta. Ar fi fost mai usor la Barcelona cu ajutorul echipei.

A fost decizia lui. Era la clubul la care a vizat, era comfortabil, calm, dar a facut o alegere. A ascultat sfaturile prietenilor, a ascultat oamenii din jurul lui. Vrea sa se ridice la inaltimea provocarii. Are tot dreptul de a lua el decizia. Acum isi urmeaza destinul si cred ca a demonstrat mult curaj.

Cred ca a vrut sa-si schimbe destinul, dar nu pot face un rezumat al motivelor. Mai multe sentimente au dus la aceasta dorinta de a schimba. A asteptat momentul potrivit, cu suficient timp pentru a avea liniste sa ia decizia. Am avut timpul necesar si cand ne-am intors din China el a luat decizia si il vom respecta si il vom sprijini. Am comunicat dorinta lui catre club si le-am cerut celor de la Paris sa plateasca acea clauza de reziliere.

Este a fost mandru de tot ce a realizat cu Barcelona si a pleca pe usa din fata. Oamenii uita cum au fost lucrurile" a spus Neymar Sr.

Citeste si:Neymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies