Campionate externe

A pus un pariu in 2010 si acum a castigat! Ce a facut cand si-a dat seama ca a pierdut biletul

Un parior din Anglia a mizat 20 de lire pe o revenire a lui Wayne Rooney la Everton... in urma cu 7 ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iulie 2017, 10:21
Data actualizarii: Marti 18 Iulie 2017, 10:24

Jordon Fawcett a pariat 20 de lire in 2010 pe o revenire a lui Wayne Rooney la Everton. In acel moment, Rooney era curtat de Real Madrid si AC Milan, insa a ales sa ramana la Man United.

Vara aceasta Wayne Rooney a ales sa semneze cu Everton, revenind la prima sa echipa dupa 13 ani petrecuti la Manchester United, perioada in care a reusit sa devina cel mai bun marcator din toate timpurile!

Astfel, pariul facut de Fawcett a devenit castigator, cota fiind de 100 la 1! Doar ca barbatul pierduse biletul! "Am intors toata casa pe dos de cand am aflat ca Wayne s-a intors la Everton. Fratele meu radea de mine, eu nu o faceam. E o suma mare. A fost primul meu pariu facut vreodata asa ca mi-l aduceam aminte clar!"

Surprinzator, casa de pariuri unde a pus Fawcett biletul a acceptat sa-i plateasca suma de 2.000 de lire pentru biletul castigator dupa ce l-a pus sa dovedeasca scrisul sau! Fawcett a dezvaluit pentru Manchester Evening News ca va folosi banii pentru o excursie alaturi de sotie si cei doi copii.

Modifică setările cookies