A primit trei de "NU" :) O legenda a fotbalului a vrut sa se intoarca in Europa din "exil"! Motivul pentru care a picat transferul

A primit trei de "NU" :) O legenda a fotbalului a vrut sa se intoarca in Europa din "exil"! Motivul pentru care a picat transferul

Gerrard nu se poate intoarca la Liverpool sub forma de imprumut din cauza americanilor.

Steven Gerrard a plecat la finalul sezonului trecut de la Liverpool, dupa o viata petrecuta in curtea "cormoranilor". Acesta a plecat in USA, la LA Galaxy, acolo unde a jucat deja 10 meciuri si a marcat un gol, in victoria cu 5-2 in fata lui San Jose Earthquakes.

Englezul a vrut sa se intoarca sub forma de imprumut la Liverpool la finalul toamnei, cat timp campionatul din USA intra in pauza pana in primavara, insa varianta nu a fost acceptata de americani.

"Nu vrem sa se mai intample ca in cazul lui Beckham, care a jucat si la LA Galaxy si la AC Milan in acelasi sezon, in 2009, si oamenii nu intelegeau ce se intampla si cum poti evolua la doua echipe in acelasi timp. De altfel, din 2012 incoace nu am mai acceptat niciun imprumut de acest fel, ultimii care au plecat in acest fel fiind Robbie Keane si Thierry Henry", a spus un oficial al federatiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies