A anuntat ca se retrage din fotbal! "E momentul sa fac asta din cauza a ceea ce s-a intamplat in ultimele luni!" Decizia de ultima ora

A anuntat ca se retrage din fotbal! "E momentul sa fac asta din cauza a ceea ce s-a intamplat in ultimele luni!" Decizia de ultima ora

Unul dintre cei mai importanti fotbalisti argentinieni ai ultimilor ani si-a anuntat retragerea. 

Javier Mascherano a luat cea mai importanta decizie a carierei sale. Fotbalistul in varsta de 36 de ani a anuntat duminica, 15 noiembrie, ca a venit momentul sa-si agate ghetele in cui. 

"Vreau sa multumesc clubului Estudiantes La Plata care mi-a dat posibilitatea sa-mi inchei cariera in Argentina.

Este timpul sa-mi inchei cariera din cauza lucrurilor care mi s-au intamplat in ultimele luni pe plan personal si dupa ce m-am gandit la asta in tot acest timp.

Cel mai bine este sa termin astazi. Mi-am facut treaba suta la suta, am dat tot ce am avut mai bun din mine", a declarat Mascherano. 

Fundasul a evoluat de-a lungul carierei la River Plate, Corinthans, West Ham United, Liverpool, Hebei China Fortune si Estudiantes. 

Momentele de varf ale carierei le-a trait la Barcelona, alaturi de care a cucerit 5 titluri, 5 Cupe ale Spaniei si doua trofee Champions League. 

Mascherano este, cu 147 de aparitii, fotbalistul cu cele mai multe partide in tricoul Argentinei, cucerind cu echipa nationala doua medalii olimpice de aur. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies