Campionate externe

3 din 5 sunt GATA: situatia pe final de sezon in cele mai tari campionate din lume! Chelsea a ajuns abia la 5 titluri! FOTO

Week-end-ul de 1 mai a decis titlul in mai multe campionate importante ale Europei. Iata cum arata clasamentele:

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 18:38
Data actualizarii: Duminica 03 Mai 2015, 18:47

ANGLIA

Chelsea Londra a castigat titlul de campioana in Premier League, dupa victoria cu 1-0 in fata celor de la Crystal Palace. Londonezii au trecut la 16 puncte in fata lui Arsenal, care are doua meciuri in minus, si indiferent daca 'tunarii' fac 6 puncte nu mai pot ajunge liderul cu 3 etape inainte final.

Pentru Chelsea este al 5-lea titlu din istorie si primul dupa 5 ani.

GERMANIA

Bayern Munchen a cucerit inca un trofeu de campioana: chiar daca a pierdut cu 0-2 cu Leverkusen. Echipa lui Guardiola are 14 puncte in fata lui Wolfsburg, cu trei etape inainte de final.

Bayern a bifat al 25-lea trofeu de campioana si al treilea la rand in Germania.

ITALIA

Juventus a iesit din nou prima in Serie A: victoria cu 1-0 la Sampdoria a asigurat matematic succesul. Torinezii au 15 puncte in fata Romei, cu patru etape inainte de finalul sezonului.

Pentru Juventus este al 4-lea titlu la rand si trofeul cu numarul 33 in Serie A.

In Franta inca se lupta la titlu Lyon si PSG, cu cate trei etape pana la final. In Spania, Baercelona este lider, iar Real are cu doua puncte mai putin cu trei meciuri inainte de finish.

In Olanda, PSV este din nou campioana, de cateva etape, iar acum are 14 puncte peste Ajax, cu doua meciuri inainte de final. Iar in Scotia a iesit prima Celtic Glasgow.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!