25 de zile pana cand fotbalul se poate schimba DEFINITIV! Decizia care modifica regulile:

25 de zile pana cand fotbalul se poate schimba DEFINITIV! Decizia care modifica regulile:

28 februarie este data la care regulile din fotbal se pot modifica substantial, in cazul in care vor fi votate schimbari in regulamente.

International Board este organizatia care impune regulile din fotbal, iar intr-o intalnire ce va avea loc la Belfast, pe 28 februarie, vor fi supuse la vot mai multe prevederi.

A patra schimbare din timpul unui meci este una dintre principalele propuneri ce se vor lua in calcul. Aceasta vizeaza o modificare in plus, in cazul meciurilor care ajung in prelungiri.

De multe ori, echipele care joaca minute suplimentare s-au vazut nevoite sa gestioneze oboseala jucatorilor sau accidentari, iar faptul ca facusera deja cele trei modificari le-a pus in situatia de a mentine pe teren oameni care nu mai puteau alerga.

Alta propunere este si sanctionarea mai blanda a fazelor in care un fundas faulteaza in careu, din postura de ultim aparator: daca pana acum lua cartonas rosu, urma penalty, iar jucatorul era sanctionat cateva meciuri - o tripla sanctiune -, acum se ia in calcul renuntarea sau atenuarea unora dintre pedepsele actuale.

In plus, se va vota si un sistem video, care sa ofere posibilitatea arbitrilor sa vizioneze faze din meci, controversate, chiar dupa momentul in care au avut loc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea TIR-ului ATI în care s-a petrecut tragedia de la Victor Babeș. Cum este Arafat contrazis de DSU
BRAT
Modifică setările cookies