2-3 la pauza si 4-4 dupa 90 de minute, dar nimeni nu isi imagina ca mai poate urma asa ceva! Scorul saptamanii in Europa:

2-3 la pauza si 4-4 dupa 90 de minute, dar nimeni nu isi imagina ca mai poate urma asa ceva! Scorul saptamanii in Europa:

Daca luni ziceam ca meciul dintre Red Bull Salzburg si FC Grodig (8-0) a fost scorul weekendului, se pare ca acum suntem nevoiti sa trecem partida din Austria in plan secund. Un meci din Cupa Ligii Angliei i-a luat fata celui din prima liga austriaca.

Austriecii de la Red Bull Salzburg au facut instructie cu FC Grodig, ocupanta locului 3 in sezonul trecut al campionatului, invingand cu un incredibil 8-0, dupa un meci in care Jonathan Soriano a marcat nu mai putin de 5 goluri.

Partida disputata in Austria a fost insa depasita la numarul de goluri de un meci din Cupa Ligii Angliei, din primul tur.

Cupa Ligii Angliei, una dintre cele mai urmarite competitii din fotbalul britanic, a debutat ieri, iar formatiile din ligile secunde au avut ocazia sa joace pentru calificarea in faza urmatoare. Printre echipele care au intrat ieri in competitie se numara si cele din Championship, dar si unele din liga a patra (League Two), cum este si cazul celor de la Dagenham & Redbridge.

Formatia din al patrulea esalon a intalnit Brentford, echipa care joaca in liga a doua (Championship), plecand clar cu sansa a doua. Desfasurarea meciului a fost insa una cu adevarat incredibila, dand peste cap toate predictiile pariorilor.

Meciul s-a incheiat la loviturile de departajare, insa dupa un incredibil 6-6 in primele 120 de minute. Brentford a condus cu 2-0, 3-1, 3-2, 4-3 si 5-4, dar in minutul 113 s-a vazut pusa in pozitia de a alerga dupa egalare, Dagenham facand 6-5.

Oaspetii au reusit in cele din urma sa egaleze la 6 si au castigat la penalty-uri. Scorul final al meciului a fost 8-10, dupa loviturile de departajare.

Sursa FOTO: brentfordfc.co.ukVIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT