Vaslui scapa de dezastru! Meciul din Olanda cu Twente se joaca la Arnehm! Cum comenteaza oamenii lui Porumboiu tragerea la sorti!

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Iulie 2011, 16:57
Vaslui scapa de dezastru! Meciul din Olanda cu Twente se joaca la Arnehm! Cum comenteaza oamenii lui Porumboiu tragerea la sorti!

Directorul de la FC Vaslui a aflat locul de disputare al jocului din Olanda cu Twente si crede ca echipa antrenata de Hizo poate sa se califice in play-off.

"Este un adversar foarte puternic. Practic intalnim echipa care a avut un parcurs foarte bun in competitiile internationale, in Liga Campionilor si Europa League. A ajuns chiar si in primavara europeana. Nu ne-am dorit acest adversar, dar daca asa a fost tragerea la sorti, vom lupta. Noi credem in sansele noastre datorita lotului omogen si antrenorului tenace care se afla la carma echipei", a spus Zotta.

Zotta crede ca Twente va folosi stadionul celor de la Vitesse Arnehm pentru meciul tur cu FC Vaslui. "Primul meci va fi in depasare, ceea ce pentru noi va fi un avantaj, mai ales ca sunt sanse ca Twente sa nu joace acasa. Cel mai probabil vor evolua pe terenul celor de la Vitesse, la 100 de kilometri de Enshede, unde nu vor ajunge foarte multi suporteri, mai ales ca e si o luna de concedii. Singura problema ar putea fi faptul ca stadionul lui Vitesse poate fi acoperit, ceea ce ar crea un avantaj pentru suporterii celor de la Twente", a mai spus el.

Oficialul vasluian si-ar fi dorit sa intalneasca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor formatia Panathinaikos Atena. "Am fi putut avea si adverdari mai accesibili, cum ar fi Panathinaikos, care trece printr-o perioada mai grea, din cauza problemelor din Grecia, insa puteau fi si adversari mai puternici, cum ar fi Benfica sau Dinamo Kiev", a mentionat el.

Sursa: Mediafax

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT