TRANSFER MARKET | Secretele celor 5 echipe din care Steaua isi va afla adversara pentru playoff-ul Champions League

Steaua a reusit sa treaca de Sparta Praga si va avea un adversar mult mai tare in playoff-ul pentru calificarea in grupele Ligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2016, 11:55
Data actualizarii: Joi 04 August 2016, 11:57

5 echipe cu bugete net superioare, 5 echipe care facut transferuri importante in aceasta vara!

Guardiola poate veni in premiera la Bucuresti la debutul in Europa cu City. Echipa din Manchester a facut deja achizitii de 128 de milioane de euro! Din 5 jucatori adusi, 4 sunt de atac. Pustiul neamt Sane a costat 50 de milioane!
 
Semifinalista Europa League din primavara, Villarreal a ramas 2 jucatori importanti: fundasul Bailly la Manchester United pe 38 de milioane, iar mijlocasul Denis Suarez revenit la Barca. Villarreal a cumparat un mijlocas de Italia. A platit 14 milioane pe Soriano de la Sampdoria.

Monchengladbach a fost anul trecut in grupele Ligii si nu a pierdut cu Juve. Nemtii au investit aproape 30 de milioane in transferuri.

Porto este in cea mai slaba perioada din ultimii 35 de ani! Porto n-a luat titlul in ultimii 3 ani si a facut transferuri modeste la acest nivel. 3 fundasi pentru 18 milioane de euro.

Ajax n-a luat titlul in ultimele 2 sezoane, dar isi continua politica de a promova tineri. Olandezii au adus 2 jucatori de 19 ani. Ajax a reusit sa se califice in playoff aseara in infernul de la Salonic.

CITESTE SI

Modifică setările cookies