Steaua a plecat in Cehia fara Hamroun! Ce transfer forteaza Becali de urgenta dupa disparitia algerianului

Steaua a plecat in Cehia fara Hamroun! Ce transfer forteaza Becali de urgenta dupa disparitia algerianului

SPARTA PRAGA - STEAUA SE VEDE LA PROTV, MARTI, ORA 21:00

Delegatia Stelei a plecat in aceasta dimineata spre Cehia, acolo unde vor intalni Sparta Praga in drumul spre Champions League.

Din delegatia Stelei a lipsit algerianul Jugurtha Hamroun, dat disparut de stelisti cu o zi inainte de plecare. Hamroun a plecat sa isi negocieze transferul in Qatar, in ciuda faptului ca nu a primit acceptul clubului. Mijlcasul a fost exclus din lot si are sanse mici sa mai fie reprimit. Becali a anuntat ca va mari oferta pentru Florin Tanase de la Viitorul.


"Eu am gresit. Aveam anumite conceptii si le-am incalcat. Dar se va schimba asta. Daca va spun ce hotarare am luat, o sa spuneti ca sunt extremist si xenofob. Va dati voi seama la ce ma refer. Daca zic, o sa vina lumea si o sa spuna ca este discriminare".

"Pentru el am facut o oferta de 1,5 milioane de euro, dar nu a fost buna. Hagi a refuzat-o. Vom vedea ce va fi. Aveti rabdare", a spus Becali la Sport.ro.

SPARTA PRAGA - STEAUA SE VEDE LA PROTV, MARTI, ORA 21:00

Hamroun a fost adus de cuplul Radoi - Dica la Steaua, dupa ce retrogradase cu Otelul Galati. Mijlocasul e sfatuit sa se intoarca la Steaua si sa isi astepte randul la un transfer. Hamroun urma sa fie titular dupa plecarea lui Chipciu.

"E un lucru negativ pentru Steaua. Hamroun ramasese dupa plecarea lui Chipciu un jucator important pe partea stanga. Din punctul meu de vedere el face o greseala. Ar trebui sa se gandeasca, atunci cand a venit in vara, Steaua i-a intins o mana, chiar daca a venit gratis si se pot lua bani acum pe el. Retrogradase cu Otelul Galati, se antrena pe undeva prin Turcia, in Liga a doua.

El ar trebui sa inteleaga ca Steaua a fost o mana de ajutor pentru el. Nu ar trebui sa ii intoarca spatele Stelei. Trebuie sa dea totul pentru aceasta echipa. Cand a fost intr-un moment dificil, Steaua l-a ajutat. Nu ar trebui sa profite de faptul ca a ramas singur pe acel post, dupa ce a plecat Alex.

A vazut ca Steaua are mare nevoie de el. intr-adevar, e o oferta buna pentru el, chiar si pentru club. Dar daca Steaua nu vrea sa-i dea drumul acum, el ar trebui sa inteleaga. Poate pleca peste 6 luni sau un an. Hamroun trebuie sa se gandeasca la faptul ca are doar un an la echipa si Steaua are nevoie de el.

L-a innebunit aceasta oferta. Sunt si bani multi pentru el si probabil de aceea vrea sa plece”, a explicat Nicolae Dica la Digi. 

SPARTA PRAGA - STEAUA SE VEDE LA PROTV, MARTI, ORA 21:00

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies