"Sparta nu ne poate bate! Sa-l vand pe Stanciu? Daca-l dau, Steaua e la revedere!" Anuntul lui Becali: 2 jucatori care "nu fac fata", ce se intampla cu Hamroun si ce zice de transferuri

"Sparta nu ne poate bate! Sa-l vand pe Stanciu? Daca-l dau, Steaua e la revedere!" Anuntul lui Becali: 2 jucatori care "nu fac fata", ce se intampla cu Hamroun si ce zice de transferuri

SPARTA 1-1 STEAUA, VEZI GOLURILE VIDEO | Gigi Becali e sigur ca Steaua merge in playoff-ul Champions League dupa egalul de la Praga.

Becali spune ca Hamroun va fi transferat in Qatar. In schimb, Aganovic si Tudorie "nu fac fata la Steaua", sustine Becali, care mai vorbeste si despre un transfer al lui Stanciu.

"Noi nu am avut cu cine juca azi. Stanciu, saracul era singur. Tudorie... suta de milioane. Tudorie ii era frica de minge ca il musca. Mi-a placut de Golubovic care s-a batut. Am vorbit si cu Mihai la pauza, asta nu e echipa care sa ne bata. Nu aveam cu cine sa jucam. Daca erau si Hamroun si Popa, puteam face scor cu ei"

"Ei au avut ocazii, dar nu datorita unui joc elaborat. Ei nu ne-au dominat, am avut posesie, suntem mai tehnici. Singurul jucator mai periculos era Konate."

"Daca il mai dau si pe Stanciu, la revedere, trebuie sa uitam de Steaua 3, 4 ani. Jucam fotbal la locul 3, 4. Sa zicem ca titlul il luam, dar nu mai ai niciun fel de sansa in Europa."

"Ei nu au cum sa ne bata la Bucuresti. Hamroun a fost penalizat pentru ce a facut, dar nu il tinem departe. Va juca pentru salariul pe care il ia. Daca vin aia cu banii e altceva. Dar el a semnat deja si aia vor da banii. Daca luam banii, vom lua ceva"

"Voi face transferuri doar daca ne calificam in Grupele Europa League"

"Stim acum ca Aganovic si Tudorie nu fac fata. Avem niste repere acum", a declarat Becali la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, la Forumul Economic Franco-Român: Pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare
BRAT
Modifică setările cookies