SOC in Champions League! Nimeni NU credea ca se repeta scenariul incredibil din turul play-off-ului! Cat era scorul in min. 10!

SOC in Champions League! Nimeni NU credea ca se repeta scenariul incredibil din turul play-off-ului! Cat era scorul in min. 10!

Meciul cu cele mai multe goluri din play-off-ul Ligii a fost cel din Germania, unde Leverkusen a primit vizita danezilor de la Copenhaga.

In tur a fost 3-2 pentru nemti, dupa un meci spectaculos: 5 goluri marcate, cele mai multe din acest play-off.

SCENARIU CU REPETITIE

In Danemarca a preluat conducerea Leverkusen, in min. 5, apoi au egalat danezii in min. 9 si au trecut in avantaj dupa alte 4 minute! La 2-1 au marcat din nou si nemtii, insa abia in min. 31, cand s-a facut 2-2. Pana la pauza era stabilit deja scorul final: 3-2 pentru Leverkusen, dupa un gol venit in min. 42.

In retur, toata lumea a crezut ca va fi alt meci decat in tur, numai ca s-a intamplat aproape la fel: in Germania, prima data au inscris gazdele, in min. 2, prin Son Heung-Min. Apoi, in doar 5 minute s-a facut 2-0, prin reusita lui Calhanoglu. Nemtii aveau un avantaj de doua goluri, plus un 5-2 la general, dupa doar 7 minute din returul play-off-ului de Liga!

In min. 31 a urmat inca un gol: 3-0 pentru Leverkusen, dupa reusita din penalty a lui Kiessling.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies