Declaratie dura: "Steaua e departe RAU! Nu mai merge cu norocul asta si in play-off!" Jocul Stelei, facut praf:

Declaratie dura: "Steaua e departe RAU! Nu mai merge cu norocul asta si in play-off!" Jocul Stelei, facut praf:

Aktobe 2-2 Steaua | Campioana Romaniei a condus de doua ori, a fost egalata, insa jocul sau nu a convins.

Steaua a facut 2-2 in deplasarea din turul III al Ligii, in fata celor de la Aktobe. Campioana Romaniei a condus de doua ori, insa a terminat doar cu un egal.

"GATA CU NOROCUL!"

Lita Dumitru a vorbit la Digi dupa meciul Stelei si a criticat prestatia campioanei cu Aktobe:

"In play-off va fi foarte, foarte greu. Lasati norocul, ca nu mai merge asa cum merge cu echipele astea modeste. A avut si portar bun, a marcat si un autogol, daca e sa ma gandesc la cum a marcat Prepelita. Steaua e departe de ce ar trebui sa fie, ca joc, e departe rau!

Cu Rapid, Steaua a castigat dupa un meci modest, in fata unei echipe care se cauta, o echipa care nu spune nimic, cel putin acum. Asa ca nu este un etalon pentru cum ar trebui sa joace Steaua, pentru forma sa.

Mai trebuie si varf si mijlocas central si fundas central, trebuie multe veniri la Steaua, dupa cum vad ca se prezinta acum, insa nu pot sa spun mai multe, pentru ca Galca trebuie sa stie cel mai bine.

Simt o scadere fata de sezonul trecut, Steaua nu mai joaca la fel cum juca. Galca incearca, dar trebuie sa ne gandim si daca are cu cine sa joace cu pase, asa cum isi propune...", a incheiat Lita Dumitru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies