"Moti is a hero!" Romanul care a lasat Romania fara echipa in Liga dupa 8 ani, elogiat de cele mai importante publicatii ale lumii

"Moti is a hero!" Romanul care a lasat Romania fara echipa in Liga dupa 8 ani, elogiat de cele mai importante publicatii ale lumii

Cosmin Moti a devenit eroul Bulgariei aseara, dupa ce le-a aparat stelistilor doua lovituri de la 11 metri. O tribuna a noului stadion din Razgrad va purta numele fundasului roman.

Cosmin Moti este elogiat in cele mai importante publicatii de sport ale lumii, dupa performanta istorica de aseara. Pentru prima data in istoria clubului, Ludogorets este calificata in grupele Ligii Campionilor, iar patronul miliardar al bulgarilor a anuntat ca va avea grija ca numele lui Moti sa ramana pentru totdeauna in memoria fanilor:

"Construim un nou stadion in Razgrad, iar una dintre tribune va purta numele lui Cosmin Moti", a declarat Kiril Domuschiev imediat dupa meci.

"Moti is a hero!", scrie editia online a publicatiei BBC, in timp ce Daily Mail, cel mai citit ziar din Anglia dedica un articol special finalului ireal de meci de la Sofia.

Cu acest prilej, jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport si-au adus aminte ca Moti a fost odata jucator de Serie A - romanul este prezentat ca "fostul jucator de la Siena."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies