Ana Ivanovici i-a adus aminte Sharapovei de finala cu Simona Halep! Cum i-a dat peste nas dupa ce rusoaica a acuzat-o ca triseaza

Ana Ivanovici i-a adus aminte Sharapovei de finala cu Simona Halep! Cum i-a dat peste nas dupa ce rusoaica a acuzat-o ca triseaza

Ana Ivanovici i-a adus aminte Sharapovei de meciul cu Simona Halep.

Maria Sharapova a starnit un scandal imens in tenis, dupa ce a acuzat o alta jucatoare ca a tras de timp!

Criticata public de fanii din intreaga lume dupa finala de la Roland Garros cu Simona Halep, cand a tras de timp incredibil intre puncte pentru a-si reveni in fata jucatoarei noastre (inclusiv arbitrul de scaun a fost sanctionat pentru ca nu i-a atras atentia), Sharapova a acuzat-o pe Ivanovici ca a cerut o pauza medicala fara sa aiba vreo problema, in setul 3 al intalnirii dintre cele doua, in semifinalele de la Cinncinatti.

Replica Anei Ivanovici nu a intarziat sa apara, aceasta aducandu-i aminte Sharapovei de tacticile murdare la care a recurs in finala openului francez, impotriva Simonei:

"Cred ca foarte multi sunt de acord cu mine mai ales ca este vorba de sanatate. Poate pauzele de toaleta. Asta este alta discutie. in schimb, pauzele medicale sunt luate atunci cand jucatorii au nevoie. Stiti, cred ca anumite jucatoare iau pauze prea lungi intre puncte. Da, cred ca ar trebui schimbata regula, pauzele sunt prea lungi la unele jucatoare", a spus Ana Ivanovici, cu trimitere la Sharapova.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE. Ioana Mihăilă, prima conferință de presă ca ministru al Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies