Mai sunt 15.000 de bilete la Steaua - Ludogorets! Bulgarii, gata sa razboi! Ce a anuntat antrenorul lor

Autor: Sport.ro
Marti 19 August 2014, 07:21

	Mai sunt 15.000 de bilete la Steaua - Ludogorets! Bulgarii, gata sa razboi! Ce a anuntat antrenorul lor

Ludogorets e favorita la pariuri cu Steaua, dar antrenorul lor si-a declarat respectul fata de campioana Romaniei inaintea meciului de diseara. National Arena va fi aproape plin. Mai sunt 15.000 de bilete la case. 

"Steaua este un mare club despre care noi avem multe informatii. Sunt opt ani in care a jucat in grupele Ligii Campionilor si sa nu uitam ca a si castigat acest trofeu. Din partea noastra trebuie sa avem respect fata de aceasta echipa. Sunt sigur ca asa cum avem noi informatii despre ei, asa au si ei despre noi. stim cati fotbalisti au plecat, cati au venit. Ludogoret este o echipa care stie sa joace fotbal, stie de ce a venit, nu-mi fac probleme, sper sa jucam in grupele Ligii Campionilor. Cred ca echipa a evoluat mult in ultima perioada. Este un meci foarte important si pentru noi si pentru Steaua. Vor fi doua meciuri foarte disputate, abia in retur se va sti cine se va califica", a declarat Dermendjiev.

Referitor la atacantul Hamza Younes, dorit de Steaua, dar transferat de gruparea bulgara, antrenorul formatiei Ludogoret a spus: "A fost o stire mai speciala pentru ca aceste doua echipe urmau sa se intalneasca. Obiectivul nostru nu a fost sa depasim Steaua in oferta ci de a-l achizitiona pe Hamza pentru ca aveam nevoie de el in formatia noastra". 

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies