JACKPOT! Becali isi freaca mainile: UEFA a marit premiile pentru calificare! Cati bani ia daca Steaua trece de Sporting

JACKPOT! Becali isi freaca mainile: UEFA a marit premiile pentru calificare! Cati bani ia daca Steaua trece de Sporting

Steaua - Sporting, miercuri, 21:45, la ProTV!

Gigi Becali e fericit dupa remiza de aseara. Steaua a scapat fara gol din "groapa cu lei" de la Lisabona, iar acum isi joaca sansa pe National Arena pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Becali are toate motivele de bucurie. A fost anuntat de UEFA ca premiile pentru accederea in grupe au fost marite, astfel ca patronul Stelei ar putea ajunge la incasari de chiar si 40 de milioane de euro prin simpla calificare.


"Din ceea ce spune UEFA, vor fi mai multi bani anul asta ca anul trecut. Ne apropiem de 35-40 de milioane cu tot cu bilete, cu tot. UEFA ne transmite cresteri considerabile, de chiar 50%. Sunt vreo 10 milioane in plus, de la 25 cat era.", a anuntat Becali la Sport.ro.

Patronul Stelei nu crede ca echipa lui Dica trebuie sa atace la retur, chiar daca e obligata sa marcheze pentru calificare.

"Nu trebuie sa atacam, e 0-0. Nu trebuie sa ne hazardam. O sa fie alt meci, nu o sa mai fie mingea la ei cum a fost acum. O sa tinem si noi de ea. Vor fi alte echipe, alt meci.

O sa avem mai multa siguranta cu Budescu, tinem mingea mai mult, avem mai multa incredere. Dar cel mai mult conteaza cei 50.000 de spectatori, cele 50.000 de duhuri care vor impinge echipa de la spate", a spus Becali.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies