Mirel Radoi Calificari

Indicatii in romana, franceza si engleza, plus un sfat care a adus golul salvator! Ce le-a strigat Radoi jucatorilor pe parcursul meciului

Stadionul a fost gol la Steaua - Partizan, iar indicatiile date de la margine de Mirel Radoi s-au auzit perfect

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 16:56
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 17:56

Radoi le-a dat indicatii jucatorilor in romana, engleza si franceza. De la margine, Alcenat si Hamroun sunt Jean si Juju, iar dialogurile de pe banca tehnica sunt spectaculoase: "Ia uite, ma, parca jucam cu minge medicinala", i-a spus Radoi lui Dica, exasperat de faptul ca Alcenat n-a sutat dintr-o pozitie ideala.

Laudat pana acum pentru discursurile de la pauza, Radoi a anticipat golul lui Varela cu o indicatie data imediat dupa reusita sarbilor.

Iata cateva dintre indicatiile date de Radoi pe parcursul meciului:

Min 4:
Alex, mai repede, nu-l lasa sa gandeasca!
Alex, urca mai mult!
Sulley, stay in the middle.

Min 8:
Popica, da la prima bara

Min 12:
Hai, Alex, unu la unu, trage la poarta (Chipciu scapase si era intr-o pozitie buna de sut)

Min 33:
Dati lung, n-au varf, sunt in zece... Acum, acum, presati. (Bojinov iesise la margine, accidentat, sarbii au fost in inferioritate cateva minute, pana cand s-a facut schimbarea)

Min 34:
(Catre Popa) - Intra, ma, in careu, n-avem cum sa le dam gol de la 30 de metri.

Min 48:
(Radoi catre Dica) - Ia uite, ma, parca jucam cu minge medicinala (Alcenat era in pozitie buna de sut, dar n-a tras la poarta)

Min 49:
Jean, regarde le ballon!

Min 50:
(Catre Tosca) - Du-te, ma, baiatule, du-te sa primesti mingea.

Min 56:
(Catre Tosca) - De ce nu dai lung? Nu mai juca in spate! (Steaua scapase pe contraatac, erau doi la doi)

Min 76:
(Papp face fault) - Paul, asteapta sa sari cu el, nu sari inainte. Ne-am intors de la 75 de metri la 35...

Min 63:
(Imediat dupa gol, catre Chipciu) - Spune-i lui Juju sa centreze, acum avem doua varfuri mari in careu. (intrase si Tudorie)

Hamroun a centrat la golul lui Varela din minutul 81.

Declaratiile lui Radoi la finalul meciului: "Nu mai avem nimic de pierdut. Si noi putem marca in deplasare asa cum au facut-o si ei. Am echilibrat balanta in repriza a doua, e o echipa cu mai mare experienta internationala decat noi. Cred ca daca stadionul va fi arhiplin acolo vom juca altfel. Nu va fi un dezastru daca nu ne calificam. Vom vedea dupa aceasta dubla. E important sa-i recuperam fizic si psihic pe jucatori. In acest moment, situatia lui Stanciu nu este prea buna, va rata si meciul de la Botosani, vom vedea ce se intampla cu el la retur. Era intr-o forma buna, asa cum s-a vazut si la Trencin. In cazul lui Varela, vom vedea si cum se va simti el. Daca va putea sa joace, va juca. Noi speram sa ne calificam, cred ca am aratat ca meritam sa castigam. E important sa credem in aceasta calificare. Cred ca rezultatul este echitabil."

Modifică setările cookies