Iancu: "Sansele noastre sunt mici. Poate e mai bine ca vom juca in Europa League!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2009, 11:31
Iancu: "Sansele noastre sunt mici. Poate e mai bine ca vom juca in Europa League!"

Marian Iancu spune ca Timisoara are sanse mici sa se califice in grupele Ligii.

"Ca sa fiu realist, sansele noastre sunt mici, dar in fotbal se poate intampla orice. Repet: avem sanse mici, nu foarte mici. Vom incerca sa jucam cat mai bine posibil. Visele, cel putin, nu ni le poate lua nimeni.

Daca este Timisoara pregatita de Liga Campionilor? Daca ne luam dupa rezultatul dublei cu Sahtior Donetk, am putea spune ca da. Daca luam in considerare turul cu Stuttgart, raspunsul este nu.

La meciul tur nu m-a deranjat scorul final, cat faptul ca am luat doua goluri intr-un minut. De aceea am spus ca m-am simtit umilit, pentru ca doua greseli nepermise au rupt echilibrul meciului. Pana atunci, nu existase nici o diferenta intre noi si nemti.

Putem pierde, dar conteaza si cum suntem invinsi. Suntem obligati sa privim si partea buna a lucrurilor. Anul acesta am ajuns pana la portile Ligii si, probabil, mai mult nu se poate acum.

Poate e mai bine ca vom juca in Europa League, unde vom intalni adversari mai apropiati de valoarea noastra, vom acumula experienta si avem sansa sa adunam mai multe puncte pentru Romania”, spune Iancu in Libertatea.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT