Sus, sus, pe Casa Poporului. Vino la cea mai tare petrecere de muzica electronica din Romania. Lista de invitati

Sus, sus, pe Casa Poporului. Vino la cea mai tare petrecere de muzica electronica din Romania. Lista de invitati

Incepe Rokolectiv 2015.

2006. Intr-o Romanie pierduta intre house mainstream, kitsch pop si oldies deloc goldies, o mana de oameni inimosi au avut curaj sa inceapa un proiect. Rokolectiv s-a nascut ca o alternativa, una care nu cauta faima ci valoarea, libertatea de exprimare si progresul – totul la granita dintre muzica electronica si arta contemporana. 

Dupa 10 ani, Rokolectiv e in continuare singurul festival romanesc ce sustine si face cunoscute expresiile cutting-edge ale muzicii electronice. Fara sa isi asume vreo titulatura sau vreun rol, Rokolectiv a devenit sinonim cu pionieratul. Toti artistii, performance-urile si momentele de pura creatie pot fi experimentate aici exact inainte ca ele sa devina celebre.

burn energy alimenteaza miscarile si manifestarile muzicale creatoare de valoare si e mandru sa fie alaturi de Rokolectiv la aniversarea de 10 ani, una ca are ca tema duala orientul si feminitatea – doua directii care se impletesc intr-un program si line-up magic.

Rokolectiv 2015 incepe cu un tribut adus celor peste 250 de artisti care de-a lungul timpului au fost fascinati de Palatul Parlamentului cu o prima seara dedicata artei in locatia “traditionala” - MNAC. Festivalul isi continua apoi desfasurarea la Halele Carol, cu artisti precum Gazelle Twin, Lena Willikens, Borusiade, Islam Chipsy, DJ Maboku, Sillyconductor si Objekt.    

Cu ocazia a 10 ani, ii uram lui Rokolectiv sa ne vedem cu bine la centenar!

Mai multe detalii despre line-up, locatii si specials ghidul festivalului

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies