Ungaria risca o sanctiune similara cu cea primita de Rusia, Belgia si Portugalia sunt si ele anchetate in urma incidentelor

Ungaria risca o sanctiune similara cu cea primita de Rusia, Belgia si Portugalia sunt si ele anchetate in urma incidentelor

Meciul de 10 la ProTV: Luni, 22:00, Anglia - Slovacia | Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

Ungaria, Belgia si Portugalia risca sanctiuni. Ungaria, in cea mai dificila postura

Federatiile din Ungaria, Belgia si Portugalia sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente diverse cauzate de fanii lor pe stadioanele, a anuntat duminica UEFA.

Forul continental a sanctionat deja Rusia cu o excludere cu suspendare pentru astfel de incidente si a deschis proceduri si impotriva Croatiei si Turciei. Astfel, sase echipe, adica un sfert din cele participante la EURO, sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente mai mult sau mai putin grave provocate de suporterii lor. 

In procedurile deschise duminica, Ungaria risca cel mai mult. Unii din fanii sai au provocat ciocniri cu oamenii de ordine si cu politistii pe stadionul Velodrome, duminica, la Marsilia, inaintea meciului cu Islanda, dupa care au aruncat fumigene pe teren, dupa fluierul final. 

Instanta disciplinara a UEFA va judeca cazul Ungariei marti. Datele de judecare pentru Belgia (utilizare de fumigene si lansare de obiecte pe teren) si pentru Portugalia (invadarea terenului) nu au fost inca precizate. 

Portughezii s-ar putea totusi sa nu primeasca o sanctiune prea grea, deoarece invadarea terenului nu a produs probleme. Un fan al lui Cristiano Ronaldo a patruns pe teren si a facut un selfie cu vedeta lui Real Madrid, care chiar s-a amuzat si le-a cerut stewarzilor de pe stadionul Parc des Princes sa-l lase pe adolescent sa faca poza cu el. Tanarul suporter portughez a parasit terenul plangand de bucurie pentru ca si-a indeplinit dorinta. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies