Toate calculele din grupa B! Echipele fug de un duel cu Spania in optimi! AZI 22:00 Slovacia - Anglia (LIVE la ProTV), Rusia - Tara Galilor

Toate calculele din grupa B! Echipele fug de un duel cu Spania in optimi! AZI 22:00 Slovacia - Anglia (LIVE la ProTV), Rusia - Tara Galilor

Slovacia - Anglia, azi la 22:00 pe ProTV

CLASAMENT GRUPA B

1. Anglia - 4p
2. Tara Galilor - 3p
3. Slovacia - 3p
4. Rusia - 1p

Anglia poate oferi primul soc la Euro, in meciul din aceasta seara cu Slovacia. Daca englezii sunt invinsi de Slocavia iar Tara Galilor bate Rusia, Anglia termina pe 3 si are sanse mari sa mearga mai departe, avand 4 puncte. Aceasta pozitie ar insemna aproape sigur un duel cu Spania in optimi, care va fi castigatoarea grupei D, daca nu pierde cu Croatia.

De altfel, fanii englezii au explodat pe Twitter dupa ce Hodgson a anuntat ca face nu mai putin de 6 schimbari in formula de start, pentru a odihni mai multi titulari. Englezii se tem de un eventual esec cu Slovacia, coroborat cu o victorie a Tarii Galilor, care ar duce la un duel soc in optimi cu Spania.

Tara Galilor pare sa aiba cea mai buna pozitie in grupa, inainte de ultimele meciuri. Echipa lui Bale se "bucura" de duelul dintre Slovacia si Anglia, si poate termina si pe prima pozitie daca bate Rusia iar cele doua fac egal, sau Slovacia bate Anglia. Galezii s-ar bucura si de o victorie a Angliei, care ar insemna automat pentru ei locul 2.

Pozitia "neagra" in grupa e locul 3, care duce la un duel cu Spania, insa rusii s-ar bucura si de acest loc, in cazul unei victorii, avand doar 1 punct dupa primele 2 meciuri.

Cu cine joaca echipele daca se califica:

locul 1 joaca cu locul 3 din grupele A, C sau D, adica Albania, Irlanda de Nord (cel mai probabil) sau Cehia (cel mai probabil)

locul 2 joaca cu locul 2 din grupa F, care e cea mai echilibrata de pana acum, putand fi oricine dintre Ungaria, Islanda, Portugalia si Austria.

locul 3 joaca cu locul 1 din grupa D, adica Spania cel mai probabil, sau Croatia, daca croatii bat Spania in ultima etapa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies