Noul clasament FIFA dupa Euro si Copa America: Romania pica in spatele vikingilor islandezi! Cum arata TOP 10 si pe ce loc urca Albania :)

Noul clasament FIFA dupa Euro si Copa America: Romania pica in spatele vikingilor islandezi! Cum arata TOP 10 si pe ce loc urca Albania :)

Romania scade un loc in clasamentul FIFA.

Noul clasament FIFA va fi facut oficial pe 14 iulie, insa o simulare a clasamentului cel nou arata schimbari in primul 10, acolo unde Argentina si Belgia raman pe primele doua pozitii, chiar daca primii au pierdut finala Copa America iar Belgia a iesit in sferturi la Euro. Italia intra in primele echipe ale lumii, urcand de pe 12 pe 8, in timp ce Spania si Brazilia pica fiecare cate 3 pozitii, ajungand de pe 6 si 7 pe 9 si 10.

Castigatoarea Copa America, Chile, ramane pe locul 5, in timp ce campioana Europeana, Portugalia, urca de pe locul 8 pana pe locul 6. O cadere dramatica o sufera Austria, care ajunge de pe locul 10 pe locul 24, in timp ce Olanda, neparticipanta la Euro, pica de pe 14 pe 26.

Cea mai importanta urcare o inregistreaza insa Franta, care urca de pe locul 17 pana pe locul 7. De asemenea, Tara Galilor si Islanda, surprizele de la Euro, urca de pe 34 pe 22, respectiv de pe 26 pe 11.

Romania isi pastreaza "zona" in care se afla, picand doar o pozitie, de pe 22 pe 23. Nationala noastra se pozitioneaza intre Islanda si Austria. Din grupa Romaniei pentru Mondial (Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia, Kazahstan), doar Polonia (16) si Danemarca (44) sunt in primele 60 din lume.

Albania, echipa care ne-a umilit la Euro, a urcat de pe locul 42 pana pe 34.

Cum arata noul clasament:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies