Imagini si dezvaluiri incredibile in perioada in care huliganii rusi au facut prapad la EURO. O "brigada" de femei la fel de violente se antreneaza pentru Mondialul din 2018

Imagini si dezvaluiri incredibile in perioada in care huliganii rusi au facut prapad la EURO. O "brigada" de femei la fel de violente se antreneaza pentru Mondialul din 2018

Meciul de 10 de la ProTV: Sambata, 22:00 Portugalia - Austria | Duminica, 22:00 Romania - Albania | Luni, 22:00 Anglia - Slovacia

Ultrasii rusi au facut prapad la Marsilia si Lille, iar Rusia a fost descalificata cu suspendare de la Campionatul European. La urmatoarea abatere, UEFA a avertizat Rusia ca descalificarea va deveni activa.

Pe langa masurile luate de UEFA pe plan sportiv, autoritatile franceze au actionat si ele, anuntand extradarea a 19 huligani si a liderului acestora la Moscova.

Ce se intampla la EURO poate fi insa doar o mica demonstratie din pericolul care ii paste pe fanii altor nationale la urmatorul mondial, scrie insa cotidianul britanic Daily Mail, care prezinta astazi un materiale despre modul in care diferite grupari de rusi si rusoaice se "antreneaza" pentru Mondialul din 2018.

Daily Mail a stat de vorba cu o anume Viktoria, care s-a recomandat a fi conducatoarea unui grup de fane ale lui Spartak Moscova. Aceasta este experta in arte martiale si le antreneaza si pe celelalte membre ale gruparii pentru viitoarele batai.

"Ne vom astepta oaspetii straini la Cupa Mondiala din 2018", a scris pe o retea de socializare una dintre membrele gruparii.

"Nu exista o istorie a grupurilor de fete, este initiativa noastra. Am inceput printre ultrasi, apoi am decis sa formez un grup de fete. Pentru mine, nu doar barbatii pot face acest lucru. Ajutam baietii desenand graffiti, dar in rest suntem un grup total separat. Caracterul masculin al iubirii fata de propriul club si ura pentru rivali ne-a impins catre agresivitate", a explicat Viktoria.

"Acum vad ca apar si altre grupuri. Este posibil sa ne antrenam impreuna cu barbatii, dar merita sa ne luptam cu ei in padure? toate fetele stiu ca noi am castiga. Desigur, suferim si accidentari. In aceasta lume nu poti scapa fara traume si toata lumea stie ca poate incasa lovituri fatale", a mai spus ea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prințul din Liechtenstein: "Nu l-am împuşcat pe ursul Arthur, ci un urs mai mic"
BRAT
Modifică setările cookies