Roberto Carlos Roy Hodgson Bucurati-va de fotbal

"Hodgson mi-a zis ca nu voi reusi niciodata ca fundas stanga! Stiti ce i-am raspuns?" Momentul GENIAL povestit de Roberto Carlos

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 17:55
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 20:24

Englezii sunt furiosi, se simt umiliti, Hodgson si-a dat demisia, iar acum povesti incredibile apar despre fostul selectioner al Angliei.

Considerat principalul vinovat pentru eliminarea Angliei de la Euro, in optimi, impotriva Islandei, Hodgson si-a dat demisia chiar la finalul partidei.

Astazi, un jurnalist brazilian a postat pe Twitter o declaratie pe care Roberto Carlos i-a acordat-o in urma cu mai mult timp.

Potrivit acestuia, Roberto Carlos a declarat ca: "Hodgson mi-a spus nu voi reusi niciodata ca fundas stanga. Eu i-am spus ca nu se pricepe la fotbal"

Roberto Carlos si Roy Hodgson au avut o relatie tensionata la Inter.

"Sosirea lui Hodgson la Inter m-a distrus. Ma juca la mijloc si puteam sa-mi distrug cariera asa la nationala.", a mai spus brazilianul.

Modifică setările cookies