Good guy Ronaldo | De ce nu s-a bucurat CR7 la golul de calificare marcat impotriva Croatiei. Polonia - Portugalia, joi, 22:00, ProTV!

Good guy Ronaldo | De ce nu s-a bucurat CR7 la golul de calificare marcat impotriva Croatiei. Polonia - Portugalia, joi, 22:00, ProTV!

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Portugalia a ajuns in sferturi la EURO, dar Cristiano Ronaldo nu parea prea fericit.

Porughezii s-au calificat in sferturi dupa reusita din prelungiri a lui Quaresma, moment de fericire pentru jucatorii echipei, dar nu si pentru Ronaldo. Fostul Balon de Aur nu era invidios pe reusita colegului sau asa cum era suspectat pe internet, ci era preocupat de starea colegului sau de la Real, Luka Modric.

Ronaldo l-a consolat la final pe mijlocasul croat. "Normal ca sunt fericit pentru victoria din meciul cu Croatia. Dar nu puteam sa ma bucur pe teren pentru ca fratele meu Luka Modric plangea. E datoria mea sa-mi consolez fratele", a declarat Ronaldo.

Portugalia si Ronaldo nu au facut un turneu stralucit la EURO pana acum. Joi seara vor avea meci tare cu egala campioanei mondiale de la acest turneu. Polonia - Portugalia e joi, de la ora 22:00, in direct la ProTV! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Mediului: S-au cerut mostre ADN pentru identificarea ursului Arthur
BRAT
Modifică setările cookies