Daca Will Grigg e IN FLACARI, el e IN LACRIMI :)) Cel mai emotionat suporter de la Euro. A inceput sa planga "in hohote"

Daca Will Grigg e IN FLACARI, el e IN LACRIMI :)) Cel mai emotionat suporter de la Euro. A inceput sa planga "in hohote"

Optimile de finala de la EURO se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Brady a marcat golul victoriei in minutul 85, iar Irlanda s-a calificat in optimi de pe pozitia a 3-a in grupa E. Imediat dupa gol, Brady a mers spre tribune, la familia lui. Si-a sarutat iubita si si-a imbratisat fratii, iar zecile de mii de "baieti in verde din tribune" s-au bucurat ca nebunii.

Unul dintre ei, Liam Brady, fratele marcatorului, chiar a inceput sa planga in hohote la golul Irlandezi, pozele facand deliciul fanilor! Vezi mai jos o galerie foto cu starile prin care a trecut irlandezul.

Acesta il concureaza pe irlandezul (de nord) celebrul la acest Euro, Will Grigg, atacantul despre care fanii canta cel mai frumos cantec de la Euro - Will Grigg is on fire.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies