Cum se motiveaza polonezii inaintea bataliei cu Germania, transmisa diseara, de la 22:00, de ProTV: "Uitati-va la meciul formidabil facut de Romania"

Cum se motiveaza polonezii inaintea bataliei cu Germania, transmisa diseara, de la 22:00, de ProTV: "Uitati-va la meciul formidabil facut de Romania"

Astazi, in Meciul de 10: Campioana mondiala en-titre, Germania, intalneste Polonia lui Lewandowski. Germania - Polonia, 22:00, la ProTV

Polonia a obtinut trei puncte importante pentru calificarea in optimi in primul meci al grupei C de la UEFA EURO 2016™, impotriva Irlandei de Nord, incheiat cu scorul de 1-0.

Pentru echipa lui Robert Lewandowski si Grzegorz Krychowiak urmeaza insa cel mai greu duel al grupei, cel impotriva campioanei mondiala en-titre Germania. Polonia si Germania se vor intalni diseara, in Meciul de 10 de la ProTV.

Victoriosi in prima partida, polonezii sunt motivati sa faca o figura frumoasa si impotriva Germaniei, iar unul dintre jucatorii importanti ai echipei, Grzegorz Krychowiak (Sevilla) isi sfatuieste colegii sa imprumute din atitudinea romanilor. Krychowiak a explicat intr-un interviu acordat France Football ca a fost impresionat de Romania la meciul de deschidere.

"Echipele favorite pe hartie nu vor avea viata usoara. Spania, Germania si celelalte nu vor castiga la trei-patru goluri diferenta, asta e sigur. Cand vad meciul formidabil al Romaniei, in care s-au batut pana la capat fu Franta, asta arata ca exista calitate peste tot. Pot deci sa apara multe surprize la acest EURO", a spus polonezul Krychowiak.

Polonia este una dintre adversarele Romaniei din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2018. Pana atunci, polonezii isi vad insa de turneul final din Franta, unde au de jucat in continuare cu Germania si Ucraina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies