Ce s-a intamplat cu cotele la Balonul de Aur dupa Euro si Copa America. Pe cine vad casele de pariuri castigator sigur

Ce s-a intamplat cu cotele la Balonul de Aur dupa Euro si Copa America. Pe cine vad casele de pariuri castigator sigur

Vezi cine sunt favoritii la Balonul de Aur.

Portugalia a reusit sa castige Europeanul dupa un meci dramatic cu Franta, in care Ronaldo a avut ghinionul sa se accidenteze inca din startul meciului, fiind schimbat in minutul 25. Portughezul a fost decisiv pentru nationala sa doar in grupe, cand a marcat 2 goluri in meciul dramatic cu Ungaria, terminat 3-3, dupa ce ungurii au condus de 3 ori.

Acesta a avut evolutii extrem de slabe in optimi si in sferturi, in special in meciul cu Polonia, cand a ratat de mai multe ori din fata portii, Portugalia calificandu-se mai departe dupa lovituri de departajare. Ronaldo a mai avut o reusita in semifinala cu Tara Galilor, terminata cu scorul de 2-0 pentru echipa sa.

Messi a avut insa parte de o dezamagire mare la Copa America. Argentina a ajuns in finala insa a fost invinsa de Chile, la lovituri de departajare, una dintre executii fiind ratata chiar de Messi. Jucatorul Barcelonei avusese pana atunci un turneu fantastic, marcand de 5 ori in 6 meciuri, desi fusese de multe ori rezerva. 

Paradoxal, Ronaldo a reusit sa castige Euro desi a jucat sub nivelul asteptarilor, in timp ce Messi a ratat trofeul desi a jucat mai bine decat a facut-o la Barcelona in sezonul trecut.

Cotele la pariuri au avut insa o evolutie inversa. Ronaldo avea cota 1,75 inainte de Euro, sa iasa Balonul de Aur, in timp ce Messi avea cota 3,50. Dupa cele doua turnee finale, Ronaldo are cota 1,22, in timp ce Messi are cota 5,50, fiind aproape imposibil pentru Ronaldo sa mai piarda trofeul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies