"Ar fi ceva DEVASTATOR pentru Anglia!" Jucatorii lui Hodgson sunt ingroziti dupa ultimele vesti de la UEFA

"Ar fi ceva DEVASTATOR pentru Anglia!" Jucatorii lui Hodgson sunt ingroziti dupa ultimele vesti de la UEFA

Meciul de 10 de la ProTV: Joi, 22:00 Germania - Polonia | Vineri, 22:00 Spania - Turcia | Sambata, 22:00 Portugalia - Austria

O descalificare a Angliei ar avea efecte "devastatoare", a declarat marti fundasul englez Adam Lallana dupa violentele incidente dintre suporterii englezi si cei rusi, de sambata, de la Marsilia, la primul meci din grupa B a EURO 2016, dintre cele doua tari.

UEFA a amenintat Anglia cu descalificarea in cazul unor noi incidente in incintele sportive, care se afla sub autoritatea forului european.

"Ar fi devastator, a recunoscut jucatorul englez intr-o conferinta de presa. Mesajul nostru pentru toata lumea este sa ramanem in siguranta si rezonabili, sa apreciem meciul si sa fim respectuosi cand il jucam".

Englezii vor disputa joi la Lens un nou meci cu risc, impotriva rivalilor galezi, in timp ce Rusia va juca miercuri la Lille impotriva Slovaciei intr-un climat greu si tensionat.

UEFA a dat deja o sanctiune severa Rusiei, care a primit o excludere cu suspendare de la EURO 2016, ceea ce inseamna ca ea va fi exclusa la cel mai mic incident pe un stadion.

Luni, selectionerul englez Roy Hodgson si capitanul Wayne Rooney au facut apel la calm si la responsabilitate intr-un mesaj video adresat suporterilor lor.

"Ramaneti in siguranta, fiti rezonabili si continuati sa ne sustineti", le-a cerut Rooney suporterilor. "Va cer sa stati departe de necazuri", le-a cerut la randul sau Hodgson.

UEFA gestioneaza tot ce se intampla in incintele sportive, pe cand ce se intampla in afara lor tine de autoritatile tarii gazda.

Citeste si:AngliaUEFA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies