Box

CE VICTORIE!!! Ciocan il face KO pe Price in runda a 7-a dupa ce fusese pus la podea. URMEAZA TITLUL MONDIAL?

Cristian Ciocan fusese pus la podea in runda a 5-a insa a revenit in meci si a castigat prin KO in runda a 7-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2017, 00:00
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2017, 01:03

Cristian Ciocan si-a aparat centura WBO europeana si va fi cel mai probabil challenger la titlul mondial WBO, ce va fi pus in joc de Joseph Parker in fata lui Hughie Fury, varul lui Tyson Fury. Meciul dintre cei doi are loc pe 1 aprilie iar Ciocan va lupta cel mai probabil cu invingatorul dintre ei.

VICTORIE IN RUNDA A 7-A PENTRU CIOCAN!!!

Runda 7: VICTORIE!!! Price nu se mai tine in picioare, Ciocan il bombardeaza si dupa vreo 20 de lovituri fara raspuns din partea englezului, arbitrul pune capat meciului!!!

Runda 6: Incredibil, Price abia se tine pe picioare. Este obosit MORT!!! Ciocan inca e afectat de lovitura din runda trecuta insa conduce meciul. 10-9.

Runda 5: Wow, Ciocan il pusese in dificultate pe Price care incasase mult insa acesta scoate un upercut care il pune in fund pe Ciocan. 8-10!

Runda 4: Cea mai buna runda pentru Price, Ciocan nu a facut mare lucru. Englezul si-a impus direct cu bratul din fata. 9-10.

Runda 3: Cea mai buna runda de pana acum, Price se clatina pe picioare in startul rundei insa revine cu cateva lovituri. Ciocan pare sa domine meciul, pastrand centrul ringului. Price loveste mult la corp. 10-9 Ciocan

Runda 2: Ciocan face o runda mult mai buna si il prinde pe Price cu cateva lovituri. Agresivitatea lui Ciocan e posibil sa ii fi castigat runda. Price are probleme cand ajunge pe corzi. 10-9 Ciocan

Runda 1: Repriza buna pentru Price care controleaza distanta si trimite lovituri puternice. Ciocan incearca sa vina aproape dar deocamdata fara mare succes. 10-9 Price

Cristian Ciocan se pregateste sa intre in ring!


Cristian Ciocan are un meci greu in Anglia, sambata seara, aproape de miezul noptii. Acesta da piept cu David Price, un englez cu 21 de victorii, din care 18 prin KO, si 3 infrangeri.

Meciul are loc intr-o gala in care main event-ul este o confruntare exploziva pentru britanici, Quinlan luptand cu Eubank Jr. pentru titlul mondial IBO.

Meciul dintre Ciocan si Price va fi sambata seara, live text pe www.sport.ro

Modifică setările cookies